Hvorfor eksistentiel terapi er en god forretningsmetode

Den eksistentielle terapi er en terapi, der blev etableret i 1950’erne og involverer brug af filmklip og mellemlange interviews. Det er blevet brugt til at hjælpe mennesker i deres forhold til livet, især med deres arbejde eller penge. Det bruges meget af virksomhedsledere til at slippe af med negativ tænkning, der kan være skadelig for forretningsdriften.

Det er meget almindeligt nu at finde jobannoncer med spørgsmål som”hvorfor vil du have dette job?”eller”hvad tror du på?”. Sådanne annoncer forsøger at teste, om kandidaterne har den rigtige indstilling og motivation til en bestemt stilling. Disse spørgsmål er imidlertid problematiske, fordi de ikke efterlader plads til ærlighed og nuancer. Denne tilgang skaber en falsk følelse af sikkerhed, når det kommer til at ansætte medarbejdere, der ikke er ærlige eller ikke er så motiverede som annonceret. Desuden sådanne tilgange

De fem trin til at bygge dit eget “lykkeligste sted på jorden” e-bundt

Jeg havde for nylig ideen om at oprette et digitalt bundt, der ville levere fem bedst sælgende e-mails fra mit firma til mit publikum i en zip-fil.

Jeg har bygget dette bundt før, og jeg er ganske tilfreds med resultaterne, så jeg tænkte, hvorfor ikke bygge det igen? Ideen er, at vi bygger et bundt, der leverer vores virksomheds bedste e -mail til vores kunder.

Det hjælper os med at udvide vores e -mail -liste, og det sikrer også, at vi holder vores kunder glade. Så det burde også være sjovt for dem.

Følg disse 5 trin for at bygge din egen Happy Place e-bundle af David GM Siegel og Richard J. Evans

De tre trin til at bygge din egen Happy Place e-bundle er:

1. Opret en liste over indholdsideer ved hjælp af webanalyseværktøjerne (krølle, sidevisninger osv.)

2. Få tillid og troværdighed med klienten ved at starte en samtale med dem om deres virksomhed.

3. Opbyg og forbedre dit forhold til klienten ved at tilbyde mere personlige tjenester og produkter, der hjælper dem med at vokse deres forretning. I denne proces vil du også være i stand til at udvikle nye indtægtskilder til dig selv og den forretning, du bygger sammen med din kunde.

Genstart din virksomhed med en vellykket udgivelse af din egen bog! Blogoversigt med alle fem trin her nu!

Hver eneste succesfulde forfatter eller udgiver har en grundlæggende bogindledning. Bogindledningen er det første, folk ser, når de læser omslaget.

Den eksistentielle terapi er en terapi, der blev etableret i 1950’erne og involverer brug af filmklip og mellemlange interviews. Det er blevet brugt til at hjælpe mennesker i deres forhold til livet, især med deres arbejde eller penge. Det bruges meget af virksomhedsledere til at slippe af med negativ tænkning, der kan være skadelig for…